Wednesday, 20 August 2008

Guess who's baaack?!

In tako spet v ustaljenih tirnicah študiranja zakonov s komentarji, fočkanja v službi in sočasnega čekiranja vetra ter jamranja zakaj nisem več študent, da bi bila lahko po 6 tednov na morju. Oziroma da bi lahko še kak teden tekla pred izbruhi islandskih gejzirjev, še kopala v geotermalni vodi, ki smrdi po gnilih jajcih, in naredila z rentanim cliom po 550 km na dan (po makadamu po možnosti). Aaahhh... vse lepo enkrat mine...

No pa pesimizem na stran - poletja še ni konec in morebiti grem ta vikend pridobiti še kakšno surfersko črtico. Po možnosti s 4.0 jadrom. Brez zajebancije - v zadnjih 10 dneh je bila na Bolu (!!!), da, na Bolu na Braču, možnost za narisati kar dve taki. Vmes pa sicer bonaca, samo to ni tako zelo pomembno, samo da takrat ko veter je, res je.

Navijam za burjo.

5 comments:

Ruth * said...

Mamicu zakonom s komentarjem ;)

jinx said...

Dan, zhvau.

Kdaj me povabish na pivo in mi prinesesh pokazat sljikice z Islandije? ;)

LONELY RIDERka said...

@ruth: res je. sam vcasih pridejo pa prov.

@jinx: next week sometime?! tale teden je bil mal depresiven in nisem bila glih material za super druzbo...

mushu said...

as mi kej z islandije prnesla? kr jinx dej, bo ona posredvala =D
heh

velkom bek. tko drgač =)

Anonymous said...

High quality Converse Chuck Taylor All Stars, Converse Jack Purcell, Converse One Star, Converse All Star, High Converse, Low Converse,Converse Bag, Leather Converse, Canvas Converse Converse Chuck Taylor Converse 2012 Converse Shoes online shop!

Offering High Quality Converse USA flag, Converse American Flag, 2011 American Flag, New American Flag, Converse US Flag, High American Flag, Low American Flag, Converse Chuck Taylor All Stars Converse Jack Purcell, Converse One Star, Converse All Star, High Converse, Low Converse,Converse Bag, Leather Converse, Canvas Converse Converse Chuck Taylor Converse 2012 Converse Shoes Shoes Online Store!